Я - голос ваш,
жар вашого дыханья...
Анна Ахматова (Горенко)
спіткнешся – правду, хай гірку,
скажу.
Я – голос...
підвівся – славлю, не солодку лжу.
Я – голос...
буває – високо, в надрив, фальцетом,
коли є неймовірний біль і скрута,
а то ще... тихо і смиренно. Це́ там,
де вам за гріх дісталася покута.
а хочеш – пошепки, а то й дуетом,
як Бог вам дав кохання і любов,
не співану ні чортом, ні поетом,
та мила і охвітна вам обом…
коли ж у можновладних коридорах
тихцем і карно кроять ваші долі,
розголошу... Бо той є скритиий ворог,
хто сіє ворожду і в рани – солі…
Я – голос!
та як моєму племені – загроза,
волатиму – не впав би жоден волос
із голови… Така метаморфоза…
Я – голос!
Я не тону у водах океану
і не горю в пекельному вогні...
Натомість не чакатиму пеану,
словесної і злата брязкотні!
Я - голос!
11.12.2019
Це так, друже! У мене той голос звучить давно, але не знав, як підійти... А тут - комічна "історія"... То й пішло, 6о внутрішній голос там набрав в рот води... І не вискочив з протилежного боку, бо була клізьма! А ще нова удавка циклопа, яку "клізьмований" Той таки проковтнув, як математичну формулу ковтає неук!
Так і є, капітане! Відома формула суспільства [3*=9+9*=81+10}, зірочка тут 2 або квадрат. Тобто, вистачить 9% притомних громадян, щоб тримати суспільство в руслі прогресу! А оті 81% біомаси (ті, що вибирають коміків) та 10% совків (ті, що вибирать РМБ -Рабінович, Медведчук, Бойко) - ніщо, гýвно