Дивись уважно на подихи гіркі,
Молись останньому священному тоді,
Коли зав'яле серце засміється в самоті -
В дрібних шматочках запалає на весні.
А зараз урочисто стрічай зиму
З холодними руками і гарячим небом,
В'яжи барвисті вулиці із диму,
Налиті чудесами і солодким медом.
Заманюй у пастки всі полюса,
Най розпочинається цілюща меса.
І в струнах холоду й морозу -
Зіграє "Реквієм" наш розум.
І затанцюєм вальс із сніжними зірками,
Прийде гармонія із ніжними віками.
І візерунком на вікні
Зима передає "привіт" тобі й мені.