Здається,ти задивилася на мене...
Зніяковілий я вожу очима.
В думках виникає бажання шалене,
А в руках в'яне єдина жоржина.
Відтінок щастя пломенить в твоїх очах.
Губи,наче палкий,солодкий трунок.
З'являєшся до мене ти в мрійливих снах,
Де до серця назустріч,здійснюю крок.
Мій погляд засмоктало твоє волосся,
Воно з вітром філігранно йде у такт.
Познайомитись з тобою не вдалося.
Однак,відчуваю я знайомства смак.
Тебе,як книгу цікаво прочитати.
Та дізнатись,що з вуст медових ллється.
З тобою хочу весь Всесвіт обійняти.
А ти хочеш?Чи все ж мені,здається?