(пародія на пісню “Wind of Change” групи “Scorpions”, автор музики – Klaus Meine)
В серпні у Москві
Група Скорпіонз
Вінд оф Чейндж в ріці шукала…
Раді всі були,
Кажуть, що знайшли,
Впала ж бо стіна в Берліні…
Впав тоді Союз,
І з’явився шлюз,
До свободи шлях відкрився…
Та не всі змогли
Вийти із тюрми,
Мозок свій звільнить від Раші…
Люди!
Схаменіться і звільніться від рашистських пут!
Хай прийдешні покоління
Русскій мір з голів зітруть!
Агресивний дух
Із рашистських душ
Бачать не усі в Європі…
Знову Скорпіонз
Їдуть до Москви
Прапор Раші прославляють…
Люди!
Та прозрійте, ви ж Європа, Раша дурить вас!
Вже затьмарили вам гроші
Честь і розум повсякчас!
Люди!
Не міняйте ви свободу на дешевий газ!
Бо швиденько добереться
Дядя Пу до ситих вас!
А месьє Макрон вийшов з берегів:
Як глибоку Європу
Захищає дружню Рашу!
Балалайку візьме хай,
Скоро вєдь Пабєда, май!
Люди!
Та прозрійте ви ж нарешті, Раша дурить вас!
Вже затьмарили вам гроші
Честь і розум повсякчас!
Люди!
Не міняйте ви свободу на дешевий газ!
Бо швиденько добереться
Дядя Пу до ситих вас!
29 листопада 2019 р.
Відео пісні:
https://youtu.be/uQeORR2teOU