http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=851674
Я готовий тебе читати
На арабській і на латині,
Ніжно руки твої тримати,
Задивляючись в очі сині.
Я готовий тебе читати
На англійській і на івриті,
Сторінки шовкові гортати
І по буквах пальцем водити.
Я готовий тебе читати
На абетці Луїса Брайля,
Твого тіла п'янкі аромати
Випивати, немов, з грааля.
Я готовий тебе читати,
Твою міміку, рухи, жести,
Хоч би мовою дипломатів
Чи осіб, які під арештом.
Я готовий тебе читати
Ієрогліфами чи Морзе,
Попід небом разом літати
Чи пливти дельфінами морем.
Я готовий тебе читати
У дорозі і на роботі,
Брати фрази твої крилаті
Й занотовувати в блокноті.
Я готовий тебе читати
На іспанській чи італійській,
У полон твій своє віддати
Вщент розбите тобою військо.
Я готовий тебе читати
На Паскалі, Пітоні, Яві,
Обіймати і цілувати
Не лише в бурхливій уяві.
Я готовий тебе читати
Марсианською чи земною,
Мови інших планет вивчати,
Лише б поруч була зі мною.
Я готовий тебе читати,
Слухать книгою у блютузі,
Звести в підсумку все на жарти,
Бо з тобою ми... просто друзі.
Я готовий тебе... чекати...