Ціна Перемоги
Наче грім серед ясного неба
Нас накрила кривава війна.
Так для чогось комусь було треба.
Є у тому і наша вина.
В Україну ввірвалася спільна
Невмолима, жахлива біда –
В корінь знищити землю цю вільну
Прагне дика й підступна орда.
Як було – вже ніколи не буде.
Світ змінився. Змінилися й ми.
В битві нині – не просто люди,
А дві армії – Світла й Пітьми.
Всі колишні засади розтерті –
Їх ракетами нищать дотла.
Та життя все ж сильніше від смерті
І добра в світі більше, ніж зла.
Нелегка перед нами дорога –
Україна, як мати, одна.
Неминуча гряде Перемога,
Та за неї – безмірна ціна.