Життя невпинне - ми всі виростаємо,
Важливо залишатися людьми!
Знайти людину, друга, брата,
І ту, з якою пліч-о-пліч іти.
Важливо пам'ятати, хто ми родом,
Домівку, тата, маму і сестру.
Важливо мати зустріч рідним колом.
Й мати підтримку в хвиль важку.
Адже життя невпинний рух назустріч,
Назустріч щастю, радості, весні.
Важливо в цьому русі не спішити,
А мати насолоду в почутті.
Важливу річ нам варто пам'ятати,
Що сенс життя це є любов -
Найсвітле почуття у цьому світі.
Тож бережіть її, хто вже знайшов.
Як сонце грає на ваших обличчях,
Плекайте все найкраще і живіть
Хвилиною, моментом, не згасайте,
А з кожним днем яскравіше горіть.
*для Олександра та Діани Цвіркун
07.09.2019