Красива й мудра жінка, й розумна дружина,
І дочок двох своїх матуся пречудова,
Бабуся добра для онуків, і проста людина, -
Неоніла Володимирівна Романова.
Учитель, педагог, спеціаліст хімічної науки
Заклала у своїх студентів хімії основу.
Ніколи не здавалася й не опускала руки
Неоніла Володимирівна Романова.
Пригадується часом лекцій відголосся,
Приємний голос, зрозуміла й чітка мова,
Сміливий погляд, красиве волосся,
Що має Неоніла Володимирівна Романова.
Багато у житті траплялося уроків,
Але приємно і побачити, й почути знову,
І зустрічати таку ж само через стільки років
Неонілу Володимирівну Романову.
Хай же Ваша доля не буде зрадлива,
Щоб була удача і радість нова.
Дай Вам Бог здоров’я, щоб жили щасливо
Неоніла Володимирівна Романова!
13.09.2019р.