Давай мовчати... дружньо, і подружньо...
Мовчати в радості, мовчати в самоті....
І як нестримно боляче, також мовчати,
Як хочеться кричати, теж мовчи!
А ще в мовчанку можна гратись з дітьми,
З батьками, деколи, теж трішки помовчи....
Лиш про любов не можна промовчати,
А в інших ситуаціях мовчи!