Як швидко плинуть дні, рідненька,
Та не рахую я літа...
Для мене, ти завжди маленька,
Небесна Зіронька, моя!!!
Бажаю світлої дороги,
Здійснення заповітних мрій...
У праці – тільки Перемоги,
Неперевершенних Подій!!!
Сімейного благополуччя,
І лебединного тепла!
Дожити разом до 100річчя,
Там, де ти мрію берегла!!!
Я шлю тобі свою підтримку,
Все збудеться, ти відчувай!!!
Заплюсни очі на хвилинку...
Коли розкриєш.....буде РАЙ!!!