Так хотілось маму відчувати,
Коли була іще дитям,
В обіймах мило засинати,
Як колискова мамині слова.
Хотіла, щоб завжди бажала
Хороших снів мені на ніч,
А ні... Сама я засинала,
Скупа сльоза котилась по лиці.
Хотіла завжди зранку просинатись,
Щоби ласкавий погляд зігрівав
Та коли очі відкривались,
Мене проміньчик сонечка ласкав.
Матуся все крутилася по спрпвах,
Старалась обустроїти моє життя
І рідко так до себе пригортала..
А я чекала на матусин час.
Мені так не хватало ласки у дитинстві
Тепер вже стала мамою і я,
І все стараюсь для дочки зробити
Та не хватає часу на саме дитя.
І впевнена, що я хороша мама,
Для доньки я дістану зірку із небес
Та я́кби не звучало це печально -
Їй не потрібна зірка, а матусин час.