Ця стара квартира, ножем роздерті двері
Іду по коридору як по тунелю
Справа шафа, зліва схоже стіна плачу
Мабудь цей тунель люди після смерті бачать.
В кружці від чаю нова екосистема
Агов Дарвін як тобі така дилема?
Після війн і політпереворотів
Мікроби в ній відкрили авіаперельоти.
Трохи дальше кімната і "Капітал" Карла Маркса
Розбита гітара, в кутку мала такса.
Роздертий матрас і розмальовані стіни.
Такий от сюжет моєї доктрини.