Небо твоє у квітах...
Діти - по всенькім світі...
Прадідів заповіти -
Хрестиками на свиті...
Все материнства срібло -
Влите у хрест на шиї...
В місце, де згасло світло -
Слізьми впусти пташину...
Ліками душу вмиє,
Вимете крильми лихо,
В серці гніздечко звиє
І заспіває стиха
Мовою України
Пісню - для всього світу!..
Кожна її пір'їна
Вишита Неба цвітом...
Та розіллються щастям
Світлої долі страсті...
Земле, твоє Причастя -
Вервичка на зап'ясті...