Де ви, де ви, сини України? Де ви погубились?
Старих панів всіх прогнали - новим не згодились...
Не згодились бо хотіли життя поміняти,
а так вийшло - хто в могилі, а кого за грати...
Ви ж заради України розправили крила,
А прийшла НОВА КОМАНДА й кров'ю все залила..
Обіцяли нове щастя, нові небосхили,
а як владу в руки взяли всіх і обдурили!
Причепилися як п'явки, в чортові мандати,
вже так просто з теплих крісел їх не відірвати!
Враз забули обіцянки що тоді давали,
коли рідну Україну люди визволяли!
Коли Майдан Сивовусий кров'ю окропили,
Та Синів її Великих кинули в могили...
Серпень. 2018.