Ти бажаєшь щоб було
Навкруг світло і тепло,
Щоб співали на свірелі
Солов'ї солодки трелі.
Щоб порядок був навколо
І робилося все споро,
Йшли дощі як тобі треба,
Сонце гріло по потребі.
Але того не буває
Щоб було як хто бажає.
Живи світом тий що є:
Бо цей світ життя твоє.
Радий будь усій природі
При якої хоч погоді.
Знай, що це не назавжди,
Що колись скінчяться дні.
16.06.2019