Танцюй, стрибай
Танцюй, стрибай
наче японський краб-самурай
танцюй, молись
танцюй, хрестись
наче побачив янгола,
що несе смерть кинджалом потіхи
я видеру твоє серце із рук весни
і кину його у яму із пацюками зими
хай жеруть.
Вони голодні
Діти кричатимуть переповнені люттю
годинникової покинутості
замість іграшок їм дадуть автомати
й вони доглядатимуть за дитсадком
Хрестової волі.
Я побачу знак і не один
закину сітку
глибше, у вогонь землі
й витягну звідти
небесне тіло – вогкого синього дракона