Весна надто схожа на жінку-стерво,
у неї так само сім п'ятниць на день.
Вона постійно зміню термін
І в неї дуже багато різних пісень.
Ось ця розказує про тепло,
закоханість і мов, "щастя поруч".
А та, он як злидень, дивитися у вікно
Й відтворює настрій вітрів злих та бурі.
Неврівноважена істеричка,
якій постійно замало ідей.
Вона однією посмішкою,
зваблює майже усіх людей.
Багато хто в неї закоханий ще з дитинства,
Ніби від неї метелики в животі,
і проблеми зникають, кажуть,
та то лише балачки.