Годинник впевнено крокує у майбутнє...
До опівночі,
до світанку ритмокрок…
Молекулярно десь у просторі присутня,
А у свідомості
відсутній пульс думок.
Десь за вікном
кружля весняний холод,
Ліхтар самотній мружиться в пітьмі…
А серед стін
снує натхнення голод
Навпомацки у творчості німій.
Безсоння дихає судомно серед ліжка,
Перебирають пальці літер ряд,
Гризе щось похапцем по монітору мишка…
Сьогодні ніч не грає в маскарад…