На вулиці знову пахне бузком
І сильний вітер зриває його пелюстки
Мені здається що ми не разом
Але від твоїх дотиків появляються метелики
Весна прийшла з білими трояндами
Які стояли у вазі коли я проснулась
Вся моя кімната завішана гірляндами
Які ти розвішав
Я побачила сонного тебе біля себе
І накрила коциком твоє тіло
Це так приємно відчувати поряд тебе
І тут твої руки обнімають сміло
Я розчинаюсь в твоїх обіймах
Неначе молоко у каві
Я збилась на сотих твоїх цілунках
Адже ви такі ласкаві
І знов на вулиці пахне бузком
Сильний вітер зриває його пелюстки
Зараз я знаю що ми разом
До біса всі ці плітки!