Я так поволі дихаю тобою,
Ціную кожен рух і подих.
Завжди готовий я до бою,
Для тебе гожий і на подвиг...
Як за малою наглядаю,
Навіть тоді, коли не чуєш.
Ласкаво, ніжно розглядаю,
Як ти смієшся, чи бунтуєш.
Пестливо граюся з волоссям
Коли, немов дитина спиш.
Торкнуся злегка, бо здалося,
Що ти у сні кудись летиш ...
Цілую м'яко твої руки,
Хапаю погляд, хоч на мить
І ловлю мелодійні звуки
У них душа твоя бринить...
Я обійму тебе собою,
Щоб стукіт серця мого чула,
Бо я живу лишень тобою,
Бо в МЕНЕ ТИ життя вдихнула...