Не бійся ти емоцій щирих.
Не бійся показать їх
Зустріниш ти людей грайливих,
А потім скажеш - Я не зміг...
Не бійся бути бунтарем
І світ міняти за хвилину .
Так, не станеш Кобзарем,
Але будь схожим на людину.
Не бійся простягати руки,
Тих кому і справді це потрібно,
Бо так помреш із "скуки"
І проживеш життя без слідно...
Не бійся говорити правду,
Вона гірка, але єдина
Пам'ятай поговорку давню -
Людина повинна бути, як людина.
Не бійся ти любити щиро,
Любов для того і дана,
Щоби тримати сильно
Тому вона й свята...
Не бійся дурнем оказатись,
Бо хто у нас тут без гріха ?
Кожен може помилятись,
Така доля нам дана...
Не бійся камень кинути у мене,
Якщо тебе образив я віршем,
Але звертавсь так до тебе,
Боятись - це найбільша із проблем.