Модно бути патріотом,
Поважати рідну мову,
Я не буду ж ідіотом -
Теж візьмусь за моду !
Я одягну зверху жовте,
Знизу одягати синє -
Це ж тепер є модне,
А колись було і дивне...
Одягну я вишиванку білу,
Шаровари до колін,
Герб наб'ю на тілу,
Хизуватимусь з сторін.
Як научусь танцювати
Гопака того , козаче ,
Тай не буду горювати -
Хай "москалик" плаче !
Як я стану патріотом -
Позвоню в Європу !
Хай біжать сюди болотом
Поіграємо у Доту.
У Європі заживую я
Як величний пан !
Правду кажу ! Не жартую !
Заживемо гарно там !
За світ стану ... я гуляти
З вечора до ранку ,
За неньку свою забувати ,
Буду на чужому ґанку...
От спитають - хто я є ?
Я назвуся - європейцем !
Чи Україна там цвіте ?
Закрию рот я пальцем...
Я ж тепер є європеєць
Хай милує Бог - гріх
Хай радіє тужеземець,
Я ж тепер, воно - не мужик
Модно бути - вже ніким !
Без нації ! Без віри !
Я ж не горджуся цим...
Ми ж цього хотіли...
Михайло Августин