Ми з тобою як два кораблі,
ми з тобою у моря в полоні.
Води тут глибокі такі,
наші греблі злилися в долоні.
Не потонуть наші кораблі,
бо кохання між нами існує.
Вони не тонуть на воді,
Тільки коли вода-розлука у ньому.
Кораблями судилось нам з тобою іти,
то при купі, то поодинці в море виходити
Життя ділило наші береги на - я і ти,
та у порті нам призначено зустрітись.
Ми з тобою, як два кораблі,
тільки якір поділимо разом.
І не важливо, що на глибині,
важливо тільки те, що буде між нами!