Усе мине,
І сльози й сміх
Щасливі дні й страшенно гіркі ночі
Усе мине,
Так швидко й враз
Нікого не спитає , вітром прошепоче
Ти обернешся , там роки
Там твої щастя , біди
Там все що ти прожити зміг,
Усі страждання і надії
Життя пройшло як дивна мить,
А ти ще все плекаєш віру
Щодня живеш , не ціниш мить
Даремно витрачаєш всі хвилини
Вони ж ідуть
Час все сплива
Не споглядаєш на годинник
А стрілки йдуть лише вперед
Невтомно пришвидчаючи події
Ось так минає молодість й дитинство
Ти все спішиш , щодня у даль
А час сплива , пройшли роки
Та й голову покрила сивина
Час зупинивсь ,та вже дарма
Душа то полетіла
В небуття...