В минулому хіба ми зустрічались?
Коли? І де? Коли був я молодим?
Ви впевнені? І навіть ми кохались?
Руки! Це моє обличчя, а не грим!
Ні! Я із вами не бував в Парижі!
І в Жмеринці навіть сам, без вас, не був!
Чом на мені погляди ваші хижі?
Якби було таке, вас би не забув!
Панянко! Спокійно! Ви вже не перша,
Що стверджує якісь права на мене.
Вам скільки років? А на вигляд більше.
Купити каву? Омана, бач, мине!
Нічого. Пробачив. З ким не буває.
Я старий? Так. Та мій розум о-го-го!
То молодість моя в мені співає,
І мені від вас не треба нічого.
У іншому житті? Ми зустрічались?
На дуелі бився через вас? Шпажист?
Якби ж то спомини так повертались!
Так. Я до дуелі маю гарний хист.
Послухайте, пані! Це вже цікаве!
То може поговоримо у тіні?
Згода? Що взяти? Вино? Львівська кава.
Вам подобається бузок в цвітінні?
17.02.2018
К.