,, ПРОЛІСОК"
Двійник Карелії є ,,Пролісок" Волині:
Куточок раю,казка навкруги,
При сяйві місяця, при кожній днині
У озері - цілують воду береги.
Зійшлася тут земна краса й небесна!
І видиме й невидиме - цвіте!
Життя бурлить, мов юнь, мов весни,
Світанки будить сонце золоте.
В халатах білих, як ангельські створіння,
Себе дарують людям радо: -Будь!
Сьогодні! Завтра! Хватить у них вміння...
Поблизу тут лелеки гнізда в"ють:
На радість, на життя.Без сліз і каяття
Приходьте пить сюди - наснаги воду.
І винні без вини, щоб полум"я війни
На цій землі не бачили, й не знали- зроду!
18.09.2016р.