Любов, таке незнане почуття,
Яке сховалося в душі, в тобі
Воно дзвінке душевне каяття,
Яке спасе тебе в біді...
Любов, не гори золоті о ті
Її потрібно сильно заслужити.
У ній немає міста для брехні -
Вони ж бо двоє не зможуть жити.
Любов, яке цікаве відчуття,
Коли ти любиш і тебе також.
Воно ціною у життя
Й не тільки для отих вельмож.
Любов, сердечний стук душі,
Який несе з собою радість.
А їй написані були вірші,
Про її відважну неохайнісь.