Ти завжди приходив опівночі
Відчиняв мої двері і заходив у дім
Ти крав мої безсонні ночі
І перетворював їх у дим
Ти завжди лягав поруч
Та так тихо що не чула подиху твого
І були лише ночі, і ми віч на віч
Я притискалась сильніше і чула пульс серця твого
Ти завжди обнімав за талію
І я злітала до небес
Від твоїх слів я млію
Зачарована поглядом твоїх очей
Ти завжди йшов біля шостої ранку
І ліжко одразу ставало холодним
Я готувала каву собі до сніданку
Як почула кроки за спиною
Ти залишився. Залишився до сніданку
Я заклякла на місці та затремтіла
Ми ніколи не зустрічали світанку
І ось я вдруге за 12 годин до небес злетіла
Ти підійшов ближче
А я не могла відвести погляду
Твої губи на шиї спускались все нижче
Та так щоб я не могла перевести подиху
Ти завжди приходив опівночі
Але сьогодні залишився назавжди
Я не можу дочекатись ночі
Щоб ти у моєму серці лишив свої сліди