Так соромно дивитись людям в очі.
Хоча ніколи я не вкрав й не вбив.
Я думаю про це, бодай щоночі.
Ну що ж не так я, всетаки, зробив?
І от недавно, прямо уві сні,
Мені прийшло прозріння серед ночі.
У очі соромно дивитись не мені-
То людям тяжко піднімати очі...