+1. У всьому є щось хороше,
Коли почуттями ти платиш за гроші,
Коли три тюльпани з базарної площі
І небо над головою – ввічливе.
До всього світанки палають білим,
Щоб любити – треба бути дебілом,
Поспішаючи – треба обходити вила,
Граблі, лопати. Тоді ти, можливо, виживеш.
+1. Сьогодні так гарно ждеться,
Серце шукає Центавру (мать його, де це?),
Серце таке невгамовне. Не тільки серце,
Небо над головою – ввічливе.
І Сізіф таки тягне на пагорба брилу,
Обступили чорти і сміються, хорти тупорилі,
А розвернеш її – вона схожа на шмат вінілу
Тільки розломиш – вистрілить.
+1. Кочерги сховаєш у хаті,
Хай так буде. Забудь всі доступні мати,
І коли піднімається небо на містом пихатим
Небо (ану, вгадаєте?) – ввічливе.
Ну, принаймні сьогодні достатньо сплачено
То чого ми в подушку, мать його, плачемо?
Хочеш щастя? Іди на своє побачення
Тільки собі не бреши, що виживеш.