А ми із вам - маленькі люди,
Яких так просто здути віртом
Але ми є, і будем всюди
Гуляти цим великим світом.
А ми, а ми, як ті комахи
Усе біжим стежками тими...
І хай кружляють в небі птахи,
Бо ми тепер керуєм ними.
Ми крихітні із крихітних істот,
Які разом до купи то зібрались.
Ми пережили не мало пригод,
І знову із землі піднялись...
Ми крила підняли угору,
Хоча без крил народились...
Ми бились у будь-яку пору
Ми бились, щоб інші учились...