|
На сайті ЦЕНЗОР.НЕТ Ян Осока виклав статтю «Загиблі Герої року 2018-го. Поіменно. Кожний».
Автор пише: «Ми безтурботні. Ми розслаблені. Ми спокійні. У нас є свої особисті справи, труднощі та клопоти, але все це тьмяніє на фоні тієї надвисокої ціни, яку сплатили 2018 року 133 українські герої, які там, у зоні бойових дій, втратили все, щоб нічого не втрачали ми».
Наш святий обов’язок - низько уклонити голову і пам’ятати Кожного ГЕРОЯ, який за мирне небо над нашими головами поклав своє безцінне життя.
Вічна пам’ять, та вічна слава Кожному ГЕРОЮ!
https://censor.net.ua/r3104727
Пам’ятайте його героєм, перед Богом у вічність постав,
На землі він прожив не марно - за Вкраїну життя поклав.
Пам’ятайте його героєм, на війну добровольцем пішов,
Щоб спинити загарбника-погань, аби в хату до нас не прийшов.
Пам’ятайте його героєм, він батьків своїх не пережив,
Як люблячий син збирався, проте в старості не прислужив.
Пам’ятайте його героєм, до сивин він, на жаль, не дожив,
І батьківську любов не розтратив, діточок своїх недолюбив.
Пам’ятайте його героєм, він всю ніжність свою не віддав,
Недостатньо кохану голубив, бо так мало часу в житті мав.
Пам’ятайте його героєм, що бажав, того не зробив,
Не поставив свій дім і навколо дерев так і не посадив.
Пам’ятайте його героєм, він героєм себе не вважав,
Гідно, чесно служив, не ховався, побратимів найкращих мав.
Не забути матері сина, знову прийде на землю весна,
Пам’ятайте його героєм, щоб в душі не настала зима.
Кажуть все забувається з часом в безупинному плині буття,
Пам’ятаймо всіх наших героїв, що Вкраїні віддали життя!
ID:
820452
Рубрика: Поезія, Патріотичні вірші
дата надходження: 07.01.2019 15:13:31
© дата внесення змiн: 07.01.2019 15:13:31
автор: Олекса Світлий
Вкажіть причину вашої скарги
|