Я хтів би піднятися в небо-
Під забороною.
Я хтів би стати дуетом-
Під забороною.
Чи можу дістатися сонця-
Під забороною.
І навіть моє життя-
Під забороною.
Програш.
Не маэ слів у віконці,
Налякані люди, вмираючі дні
Заходьте, будете гостем
В моєму житті.
Як довго готується втеча
Я хочу чогось, як малеча
Бездиханий день, розгублений вечір
Ненавиджу навіть себе.
Програш.
Втікають мінути, години-
Під забороною.
Створюються нові родини-
Під забороною.
Минуле, майбутнє, сучасне-
Під забороною.
До зупинки готуйся завчасно-
Під обороною.
Програш.
На марнощі трохи є часу
Все буде, скоро мене.
Так важко знайти собі радощі,
Якщо ти знову залишиш мене.
Якщо знову.
Якщо лишиш.
Якщо знову залишиш мене.
Під обороною.
Під обороною.
Під обороною.
Під обороною.