Рій почуттів охоплює нас,
В цю мить, в цю хвилину і повсякчас,
Барабани ритмом охопилюють враз
Гітара, віола, бубінець, контрабас...
Навколо немов зупиняється час
Єднання звуків, мелодій і фраз
Відсутність турбот, хвилювань і образ -
Це наступив музичний екстаз...
Охолений ним твій розум і тіло
У кожній ноті живе новий рух
Раптом навколо усе зажаріло
Ні, не зламати веселощів дух !
Мелодію цю ти знаєш прекрасно,
Ти чув її, певно, вже сотню раз.
Усе демонструє настрій прекрасний,
Вітайте - це ж бо музичний екстаз.
Звиваєшся ти в мелодійному ритмі
Без вагання пірнаєш в магічну лавину
Немов би сягаєш вершин біло-критих
Рішуче в якраве збарвить сіру днину.
Це відчуття незбагненно прекрасне,
Невимовно-вражаюче, сильне, миттєве !
Сповнений радістю і з розумом ясним,
Наповнить рутину моментом веселим.