Життя - ілюзія, чи казка?
Безцінний дар Богів, чи сон?
Союз фортуни і поразки?
Чи досвід і душі полон?
Почин бере у древніх міфах,
Там, де славетний пантеон
Заклав іскру́ свою у віхи -
Всесвітні норми і закон.
Життя у голосі природи,
У різнобарвних почуттях,
В бажаннях, присмаках свободи,
Стрибках, польотах, швидкостях.
Глибока мудрість, таємниці світу
У знаках, числах і словах,
Стихіях, правилах завіту,
В піснях, поезії і снах.
Життя - ілюзія і казка,
І дар Всевишнього, і мить,
І перемога, і фіаско,
Ночей пітьма, і днів блакить...