Витрачаю майбутнього час,
Наче сміюся в очі долі.
Шансом стати за штурвал
Мене за ні за що
Ще нагородять.
І всі вітри попутні
За покликом прийдуть на допомогу.
Я в стані досягти усього.
Лише не можу
Фрегат свій гнати проти течії.
Це справа часу —
Поки фатум
Розіб'є на труски борти.
І стану Робінзоном Крузо
За всі свої гріхи.
Тепер сміється карма.
Корабель украдений
Йшов іншим курсом
В бік неправильний.
Що завадило на своєму плоті,
Тримаючи за хвіст попутний вітер
Йти у солону воду?