Інні С. присвячується...
Немовби риба з під води,
В моїм житті з’явилась ти.
Тепер у пошуках тебе…
Й Інста поглинула мене.
Активна – соціум весь твій.
На вело часто, на постій.
Освічена ти різнобічно…
А гострий гумор – аж не звично.
Привід побачити шукаю,
В Мережі коменти чекаю.
Постійно снишся по ночам,
Що, навіть, видно по очам.
Проживши літо якось так,
Таки ж зустрілись ми, однак.
І лиш розмови було досить,
Аби не спать мені всю осінь.
Тепер же… Що таке зі мною?
Чому в думках весь час з тобою?
Навіщо муки ці мені?
Адже не взаємно це! Всі дні…
03.12.18