Любіться і ніжно кохайтесь -
Усім нам Господь заповів.
У сяйві єднання купайтесь
До самих останніх деньків.
Хай світле кохання зоряне
З'являється в різні роки.
Воно, як яскраве сонечко,
Звеличує наші думки.
Те сяйво із найдорожчої
Божественної красоти.
У душах людських вирощує
Немеркнучі дивні світи.
І розширяються обрії
Суспільств, поколінь і епох.
Щасливих, коханням обраних,
Все більше, і з ними сам Бог.
Любіться і щиро кохайтесь -
То Господа щедра рука.
Чуттям неземним віддавайтесь
Без крихти тяжкого гріха.
А хто безконечно трудиться
Без ласки і любощів чар,
Життям своїм гірко нудиться
В полоні задушливих хмар.
Тож хай нас щодня зогріває
Цнотливий любовний угар.
Цінуєм, шануєм і славимо
Кохання божественний дар.
2018