Не пішла до церкви, хоч запалю свічку
Я під образами в себе на столі.
На серці тривога, бо не спала нічку:
Згадала полеглих на клятій війні.
Помолюся Богу за душі невинних
Всіх, що відлетіли навік в небуття,
Всіх, хто на Майдані й на Сході загинув -
За Вкраїну-неньку віддали життя.
Гідність і Свободу кров’ю здобували,
Саме найцінніше клали на ваги,
А в Кремлі підступні плани вже складали –
Лізли в нашу землю кляті вороги.
Шматували Неньку, рвали, роздирали,
Народ грабували, прагли задушить.
Донбас зруйнували і Крим відібрали,
Та Вкраїна-Ненька буде вічно жить.
Здобудемо Волю, землі повернемо
Й українська мова зазвучить моя.
Ангелів невинних, що пішли у небо,
Будем пам’ятати: ти, і він, і я.