/ померла мама моя...дуже важко...
сьогодні вранці....
Тетяною звали...,на 86 році життя.../
Вона життя любила над усе…
Була і хлібосольна,і весела…
Й своїм передостанненьким есе
Зробила все,що можна…у оселі…
Любов'ю обіймала всіх-усіх…
Добро дарила близьким,всій родині…
Любила гумор,музику і сміх
Й в житті була- найкраща господиня.
Прийшлось на долю всього…цілий віз
Випробувань…і горя…й…голодовка…
Скрізь виживала,бо родинна міць
Допомагала,як щасти-підковка…
Була в сім'ї- родинний оберіг
І рішення її всі поважали…
Молилась часто,та життя-то мить
Потухла зірка…Чи…її…забрали???
Прости нас,мамочко,лебідочко,прости…
Мо…,чим образили зненацька,
Ненароком….
Не думали,що…швидко …ти…туди
Хворівши,тліла й шла…стареньким кроком…
Багато справ хороших вслід пішли:
Хороша жінка,мати і бабуся…
60 років з батьком прожили…
Робітники зразкові-…я…горджуся!
Так важко,важко…сльози ллють і ллють…
Спаси,мій Боже,душечку матусі!!!
Опреділи у царство Боже її суть!!
Вона…достойна того…Я….молюся….
10.11.2018р.
/до 9 днів /
Мама-слово дороге,найдорожче в світі,
Мамо,в хмари ти пішла…Біль ту де подіти??
З неба ти за нас молись,як завжди молилась.
І у сні мені наснись, де й куди ти ділась…
Біль картання забери в царство у небесне.
Впевнені,що будеш там…З усіма…Й воскреснеш.
Світла пам'ять і тобі, таткові,і брату!
Тих ,хто з неба спогляда,-Будем пам'ятати!
18.11.2018р.
Так, дуже шкода. Приймить щiрi спiвчуття, все одно вона назавжди залишиться у вашiй пам'ятi.
Тiльки от у вас у 3 рядку слово "есе" - украiнською мовою набагато правильнiше з однiею "с", нiж з двома "сс".