Як часто так буває
Ти заглядаєш в інтернет
І думаєш , що побачив
Там гарний силует .
Ти квіти інтернетом
Йому так відсилаєш
Багато думаєш ти ,
Але чогось не знаєш ...
А може він не любить ,
А може по приколу ,
А може він лукавий -
Краде чиюсь промову .
Ти любиш силует -
Не можеш далі жити .
Ти хочеш в інтернеті
За ним весь час ходити .
В один чудовий момент
Ти хоч його зустріти ,
Вдягаєш гарні кеди ,
І хоч біжать по світу .
Але його нема ...
Це все абсурд , неправда
Даремно старався і трудився ,
І нічка була марна.
Ти в інтернеті доленьку шукав ,
І полюбив той силует
Ти марно горя відчував ,
Коли включив той інтернет.