Я ДУМАЮ ПРО ТЕБЕ
З першого погляду закохалась у тебе,
у стрункий стан, у твої смарагдові очі...
і на крилах мрій ,злітаю у синє небо...
побачити, тебе Місяцю серед ночі.
У серденьку ,запалив зорю вечорову
я думаю, про тебе... про тебе... про тебе,
чекаю, зустрічі із тобою, знову, і знову...
О, не мовчи, укради у свій рай до себе!
Я спитаю ,у весни де тебе знайти?
Сонце, осяє променем стежку до гаю,
там зеленим листям шелестять ясени
на вітті соловей про кохання співає.
Я заблукала ,у п'янких пахощах маю,
де у буйних житах цвітуть волошки сині,
пливу ,у літо зелене море небокраю
у казку несуть човника хвилі голубинні.
М .ЧАЙКІВЧАНКА.