Час писати щось сучасне ,
Гарне, чисте та прекрасне.
Тільки , щоб прийшли слова
Й не боліла голова ...
Час нам скинути стіну ,
І закінчити війну
Оту душевну , дику
Дурненьку й не велику .
Час радіти та творити
В мирі, злагоді нам жити.
Час ходити посміхатись ,
І назад не озиратись !
Час забути все дурне
Чесно ? Потім все мине ,
Бо життя пливе , пливе
І зло оте не поверне .
Час вже висновок робить ,
Як же краще в світі жить
Краще всього - це писати
Рідних , щастя шанувати .