Знов твоє волосся на моїм плечі,
І рука гаряча у моїй руці,
Ми танцюєм разом, тільки ти і я,
Вальсом закружилась голова моя.
Ми танцюєм разом, наче перший раз,
Посмішка щаслива на твоїх устах.
Швидше серце б'ється і рука тремтить,
І душа зігріта крізь вогонь біжить.
Полонені вальсом і під скрипок плач,
Твої губи ніжні про любов мовчать,
Твої пальці ніжні на моїм плечі,
Ми з тобою, мила, в космосі одні.
Понад хмари легко пролітаєм ми,
Янголи квітками устеляють слід,
А вверху над нами тисячі зірок,
Ми до них, кохана, летимо удвох…
Вальсу чарівного зупинився такт,
Ми з тобою, мила, все ще в небесах.
І ніколи звідти ми вже не зійдем,
Все життя в коханні й щасті проживем.