Ти посміхаєшся,а я тебе люблю
І поспішаю,щоб побачить знову
Тримать за руку і мабуть
Не відпустить уже ніколи
Коли я тут,а ти десь там
Про тебе думаю я часто
І хочеться кричать світам
"Тепер я маю справжнє щастя"
Ти посміхаєшся,а я тебе люблю
Приходиш в сни мої щоночі
Тебе я міцно-міцно обійму
І подивлюсь в щасливі очі