ХАЙ ПОВЕРТАЮТЬСЯ
Шануйте тих,хто зараз на війні,
Шануйте їх роботу та страждання,
Та тих із них,кого нема вже на землі –
Їх пам’яті потрібне вшанування.
Та над бійцями,що були на «передку»,
Нехай засяє світлий німб харизми,
І мирним щастям,наче в райському садку,
Хай їх чекає мирний дім Вітчизни.
Хай повертаються здорові та кремезні,
Та,хто кінцівки втратив у бою,
Хай повертаються,як Янголи Небесні,
Життя за землю хто віддав свою.