А ти така, як кілька літ в минуле,
Немов для тебе зупинився час,
І в ту пору, коли усі поснули
Ти знову ніжно думаєш про нас.
І граючись ласкаво у своїм волоссі,
Ти згадуєш оті щасливі дні,
Коли ми бігали, до поясу в колоссі,
І цілувались ніжно у густій траві.
Ті поцілунки, солодкі й неповторні.
Я часто бачу в кольорових снах,
І твої погляди, котрі кохання повні,
Гуляють тихо у моїх думках.
Я пам'ятаю твої ніжні руки,
Їх доторки в той незабутній час.
Тоді, коли кохання струни
Нас закликали в мелодійний вальс.
Твоє кохання у моєму серці
Навіки залишило ніжний слід,
І твоя посмішка на білому обличчі,
У моїй пам'яті залишиться навік.
І ось недавно знов тебе побачив,
У світлі місяця я знов згадав про нас…
А ти така, мов кілька літ в минуле,
Немов для тебе зупинився час.