Очі закрились і небо сонце зустріло
Короткі літні ночі – покинуть тебе
Проснись дитино землі
До неба прагнуть потрібно
Тебе зустріне проміння ясне
Омиють душу і серце твоє
Життя - спомин дітей
Настане пора з житям попрощатись
Живи поки сонце гріє тіло і душу твоє
Прокинсь ти нарешті
Сни - мріі пусті
Ти прагни до того куди серце веде
Пізнай ти любов і щастя людське
Ось до чого прануть потрібно
Лиш те, що чує тіло твоє
Робить із нас небесних дітей
Нічого не вічне - душа теж пропаде