Намалюю уста,
На устах - слова,
У словах кохання,
В коханні чекання.
Намалюю коси,
Намалюю стан.
Це кохання роси,
Між панами я пан.
Намалюю обличчя,
Намалюю душу.
На обличчі очі,
У душі розлуку.
Намалюю пам'ять,
В пам'яті вічність,
В вічності долю,
В долі любов.