Танцюй, як можеш,
як любиш,
танцюй…
Бачиш дощі,
чуєш дощі,
чуєш, мовчу…!
Я не забуду зиму ось ту,
і літо ось це…
І більше нічого у тебе не попрошу…
Танцюй,
як балерина легко,
м’яко…
Пуанти
свої бережи білі
й танцюй,
слухай відлуння далеких курантів,
лише в душу мою непомітну
не плюй…
Танцюй,
розбивай, розривай на шматки
всі світи
кружляючи колами
стертими
ніжно…
Не існуємо ми,
й уже не на Ви,
і йти…!
А ти
танцюй,
допоки так сніжно
у серці моєму
танцюй!